Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   STARK
STARK er en division under DT Group koncernen.

Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men 5. oktober 2004 skiftede DDT Detail navn til STARK. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster i DT Group blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere og selvbyggere.

STARK har i dag 88 danske / 5 grønlandske trælastforretninger

Rækken af byggematerialeforretninger i divisionen er øget væsentlig i perioden 1988-1990. Dette skal ses som et led i koncernens strategi om at flytte vægten fra den konjunkturfølsomme engroshandel med importerede trælast- og pladeprodukter til den mere stabile detailorienterede handel med byggevarer til blandt andre håndværkere, entreprenører og private.

Trælastforretninger

I vores 88 trælastforretninger og 5 på Grønland har du adgang til et bredt varesortiment med mere end 600.000 produkter inden for træ, byggematerialer og værktøj.
Vi tilbyder professionel rådgivning inden for bygge- og logistikløsninger til håndværkere og selvbyggere.
Byggecentre

I 45 af vore trælastforretninger finder du desuden et stort og velsorteret byggecenter med gør-det-selv sortiment. Samlet kalder vi disse forretninger for byggecentre

Byggedesign

STARK ByggeDesign gør det muligt, at få indsigt i selve byggeriets kerne, røre ved de forskellige materialer og få inspiration til de bedste løsninger og idéer. Vi har samlet de seneste tendenser i STARK ByggeDesign. Lige fra tagsten og facadebeklædninger over vinduer og døre til trægulve, fliser og klinker.

Specialforretninger

I København, Odense og Århus finder du forretninger med specialiseret rådgivning og udvalg inden for murerfaget. Sortimentet omfatter produkter til tag, facader, kloak, bad og køkken, have og værktøjsudlejning.1729
2   Link   XL Meredin
Lokal leverandør af materialer.
2506