Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   Wewers
Wewers kerneforretningsområde i dag er produktion og salg af beton belægningssten, mørtel, færdigblandet beton og andre byggematerialer, samt udlejning af ejendomme.

Det er Wewers mission at søge at bidrage til at forbedre kvaliteten i byggerier, udenomsarealer og haveanlæg i alle typer bygninger, herunder familiehuse, offentligt byggeri, almennyttigt boligbyggeri og firmadomiciler mv., ved at fremme opførelsen af et økonomisk, vedligeholdelsesfrit byggeri i flot design og klassisk materialevalg.

Wewers vision er at vedligeholde og udvikle anvendelsen af selskabets kerneprodukter, så de nationalt set forbliver det foretrukne materialevalg.
Wewers forretningsstrategi er fokuseret på at masseproducere enkeltprodukter, som kan anvendes i byggerier, hvor det med udgangspunkt i produktets egenskaber, er muligt at give byggeriet et individuelt præg.

Det er Wewers markedsstrategi at indgå i samarbejde med værdiskabende led i afsætningskæden, som er tættere slutbrugeren end Wewers er som producent. Wewers har derfor en tæt dialog med arkitekter, entreprenører og typehusfirmaer, samt et netværk af professionelle byggemarkeder.

Det er ikke Wewers strategi selv at optræde som entreprenør samt at handle direkte med slutbruger.

Wewers A/S er det strategiske omdrejningspunkt i Wewers-koncernen. Koncernen arbejder ud fra en filosofi om:
• Decentral ledelse
• Maksimal udnyttelse af organisk vækst
• Markedets bedste serviceniveau
• Førende i produkt- og konceptudvikling
• Strategiske akkvisitioner

Forretningsgrundlaget er baseret på:
• Produktion af produkter med lønsom og moderne teknik
• Fastholdelse af et højt kvalitetsniveau, der omfatter produktkvalitet, pris og leveringssikkerhed
• Anvendelse af integrerede partnerskaber med andre værdiskabende led i den vertikale værdikæde

Wewers medarbejdere og ledere er:
• Bevidste om Wewers ide om fokusering på byggematerialer, innovation og kundeservice
• Resultatorienterede
• Dynamiske og åbne internt såvel som eksternt

Aktiviteter:

Hillerød
Administration for Wewers A/S. Udlejning af ejendomme.

Mørkøv
Produktion og salg af betonvarer og færdigblandet beton.

Mårum, Græsted
Produktion og salg af Kalkmørtel produkter og færdigblandet beton.

1977
2   Link   Weber
Vi producerer og leverer produkter, løsninger og udstyr fra fabrikker verden over og er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer.
Alle vores produkter er fremstillet af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. Vi mener nemlig, at det bedste byggeri er det, som både er i harmoni med mennesker og miljø. Vi forsøger derfor at skabe balance mellem materialer, miljø og de mennesker, der skal bo og arbejde i de færdige bygninger.
Inden for dette område satser vi målrettet på at opsamle knowhow og produktudvikle vores løsninger.

Weber er kendt som førende leverandør af kvalitetssikrede løsninger til byggeriet, udviklet i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.

Vores sortiment omfatter specialprodukter og løsninger til:

fundament
terrændæk
kældervægge
fugtisolering
opmuring
pudsning og overfladebehandling
facadeisolering
gulvopbygning
vådrum
vandtætning
fliseopsætning
restaurering
fugtregulering
betonrenovering
Sortimentet anvendes til såvel nybyggeri som renovering samt til professionelle og til "gør-det-selv-folket" og forhandles i tømmerhandler og byggemarkeder over hele landet.

Som en del af Saint-Gobain har vi både lokalkendskabet og det globale netværk, der gør, at vi kan tilbyde opdateret international byggeviden, stor knowhow og professionel rådgivning.

Weber er certificeret på kvalitet og miljø i henhold til DS/EN ISO 14001 og DS/EN ISO 9001.

3971
3   Link   Unicon
En ting er at levere beton til tiden og I den nødvendige høje kvalitet. Det kan Unicon gøre bedre og mere præcist end nogen anden leverandør. Og det er måske en af de vigtigste egenskaber en betonleverandør kan have. Men Unicon går videre end det. Vi leverer også varen når det gælder service og evnen til at sætte sig ind i den enkelte kundes opgaver og ønsker.

Vi opfatter os selv som langt mere end en virksomhed der producerer og leverer beton på byggepladsen. Vi opfatter os selv som en stærk lokal partner - der virkelig skaber værdi for både større og mindre kunder.

Unicon véd bedre end nogen anden, hvad beton kan og hvordan det kan inspirere til unikke og kreative løsninger - i dagligdagen fokuserer vi stærkt på at gøre arbejdet med beton simpelt og effektivt for både store og små kunder. Resultatet er optimerede løsninger til glæde for både bygherrer/arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører og private kunder.


VISION
Unicons betonløsninger skal skabe fremtidens byggeri.


MISSION
Unicon ønsker at overgå kundens forventninger til service, produkt og leverance, samt sætte nye standarder for pladsstøbte betonløsninger.
1588
4   Link   Glafiment
Fiberbetonelementer er fremstillet af cement, sand og Cemfil AR glasfiber og kan benyttes til at fremstille altaner, gesimser, stern, vindskeder, beklæde facader og mange andre emner efter opgave.
Nogle af fordelene ved at benytte fiberbetonelementer er, at de er robuste, slidstærke, ikke kan brænde eller


rådne, har en tæt overflade, kan males, tåler sol og frost, er vedligeholdelsefrie og har stor fleksibilitet med hensyn til udformning og design.
De vil på denne hjemmeside kunne finde information om nogle af de opgaver Glafiment A/S kan udføre i fiberbeton.
1773