Vis antal: 
# Link Hits
1   Link   Bolas
Bolas stilladser har eksisteret siden 1993, hvilket gør det til et forholdsvist ungt firma, i branchen. På trods af vores relative unge alder, har vi opbygget en bred kundekreds, og løst mange opgaver på en tidsbesparende og nytænkende måde. Vi arbejder altid efter de foreskrevne regler, for at sikre vores kunders sikkerhed. Læs mere om sikkerhed i menuen "Sikkerhed"
Vi er 100 % dansk ejet firma

Vi betragter os selv som et innovativt og fleksibelt firma!

Hvad kan vi tilbyde?

Udlejning

Salg

Montage

Rådgivning
1853
2   Link   Københavns Stillads Center
Københavns Stilladsudlejning ApS blev stiftet i 1985. I 1990 blev selskabet overtaget af René Aastrand, og i 2002 omdannet til aktieselskab.
Vi beskæftiger 16-18 stilladsmontører, og vi lægger vægt på at vore medarbejdere er ansvarsbevidste, veluddannede, fleksible og service-mindede.

Vi arbejder fortrinsvis som underleverandører til entreprenører og håndværkere indenfor byggeindustrien, men naturligvis kan vi også hjælpe private med et facade- eller rullestillads til vedligeholdelse af huset.

Vor lejepark består af let facadestillads af typerne Blitz og Layher, totaloverdækninger, letmetalrullestilladser af typen Custer, samt elhejs, skakte, specialtilbehør og iøvrigt alt til faget henhørende. Vi har et mangeårigt samarbejde med eksterne leverandører af lifte og skurvogne, som gør os i stand til at påtage os totalindretning af byggepladser ved nybygning, renovering og vedligeholdelse af ejendomme af enhver art og størrelse.

Vor oplagsplads er centralt placeret i Hvidovre, hvorfra vi udfører jobs overalt på Sjælland. Samme sted er vor administration placeret.

1769