Indhent tilbud

Sommerhuskloakering i Odsherred

Nye regler for kloakering til sommerhuse i Odsherred

Odsherred Kommune har besluttet at alle sommerhuse i Odsherred skal kloakeres for at sikre rent vand i vandløb og ved badestrandene. Du har måske allerede set div. opgravnings- og kloakmaskiner i området. 6 etape på Vig Lyng, Hønsinge Lyng og Ellige Lyng er allerede i gang og forventes færdig i 2025.

 

Hvad er kommunens ansvar og hvad er dit ansvar?

Kloakering på offentlige veje er kommunens ansvar, men alt kloakering, der løber under din grund til skellet, er dit ansvar som sommerhusejer. Det er derfor også dit ansvar at finde en autoriseret kloakmester til at stå for at udføre arbejdet og indenfor den tidsramme, der er givet til dit lokalområde.

Se tidsplanen for hele sommerhuskloakeringen her.

 

Septiktank

Er du på nuværende tidspunkt tilsluttet en septiktank, så er du en af dem, der skal have nedlagt den, så dit sommerhus kan blive tilsluttet kloaksystemet. Odsherred kommune sørger løbende for at få gravet kloakledninger i jorden, og det betyder, at du skal være opmærksom på, hvornår det er tid til at bestille en kloakmester.

 

Få en professionel samarbejdspartner med Holmegaard & Bertelsen

Odsherred er Danmarks største sommerhusområde, som har vedtaget, at alle sommerhuse skal være tilsluttet det fælles kloaksystem. Derfor skal du kontakte en autoriseret kloakmester, som kan hjælpe med at få dit sommerhus tilsluttet kloaksystemet.
Hos Holmegaard & Bertelsen er vi autoriseret kloakmester, og vi er medlem er Dansk Byggeri, og så er vi omfattet af BYG garantiordningen, hvilket er din sikkerhed for korrekt udført arbejde.

 

Kontakt os for at blive tilsluttet kloaksystemet nær dig

Har du spørgsmål til kloakering, til vores arbejde eller ønsker du at booke os til at tilslutte dit sommerhus til kloaksystemet i Odsherred, kan du kontakte os på telefon +45 40 31 60 42 eller på mail rene@holmegaard-bertelsen.dk. Vi udfører en stor del af vores arbejde i Holbæk og Odsherred og vi kan derfor også hjælpe dig med at tilslutte dit sommerhus til den fælles kloakering.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.