Indhent tilbud

Kloakmester i Holbæk

Holmegaard & Bertelsen er placeret i Holbæk, og vi udfører derfor mange opgaver i Nordvestsjælland, herunder i især i Holbæk og Odsherred Kommune. Uanset hvor på Sjælland, du har en opgave til os, hører vi meget gerne fra dig.

Autoriseret kloakmester med sans for kvalitet

Vi er et autoriseret kloakmesterfirma, og vi har gennem syv årtier hjulpet vores kunder med kloakopgaver. Vi er af vores kunder kendt for punktlighed, stor faglig ekspertise og korrekt håndværksmæssig udførsel af vores opgaver, hvorfor vi er den oplagte samarbejdspartner, hvis du har en kloakopgave, du skal have udført.

 

HVILKET KLOAKARBEJDE UDFØRER VI?

Af det nedenstående kan du se en oversigt over nogle af de typer kloakarbejde, vi udfører:

Kloakarbejde:

  • Kloakering
  • Udbyggelse af kloak
  • Kloakseparering
  • Regnvand
  • Spildevand
  • Dræn
  • Septiktank
  • Nedsivningsanlæg
  • Minirensningsanlæg

Uanset hvilken form for kloakarbejde du skal have foretaget, er vi i stand til at udføre opgaven på bedste vis, hvilket sikrer, du ender med et resultat, du kan være tilfreds med mange år ud i fremtiden. 

Hos Holmegaard & Bertelsen udfører vi desuden også et væld af forskellige mureropgaver.

Har du problemer med din kloak?

Hvis du eksempelvis har problemer med regnvandet på din grund pga. din kloak, er vi i stand til at hjælpe dig med problemet, da vi som autoriseret kloakmester kan udbygge kloakken og sikre, at vandet bliver ledt væk fra din grund på bedste vis.
Vi er bl.a. også i stand til at hjælpe med lægning af dræn, hvilket kan være relevant for dig, hvis du skal have ledt den overskydende vand væk fra et areal.

Sommerhuskloakering i Odsherred

Er du sommerhusejer i Odsherred, så ved du nok, at du alle sommerhuse over de næste par år skal kloakeres. Hos Holmegaard & Berthelsen har vi allerede tilsluttet mange sommerhuse til det det fælles kloaksystem. Er kloakarbejdet nået til dit område, så kontakt os gerne. Du kan læse mere om sommerhuskloakering her

Uforpligtende tilbud på kloakservice

Hvis du har nogle spørgsmål til en opgave eller generelt er interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 40 31 60 42, hvor vi ser frem til at besvare dine spørgsmål angående kloakopgaver m.m.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.