Eksperter i betonarbejde

Hos Holmegaard & Bertelsen er vi eksperter i betonarbejde, og vi har gennem årene succesfuldt hjulpet utallige kunder med betonopgaver lige fra etablering af støttemure og betondæk til swimmingpools og fundamenter.

Holmegaard & Bertelsen er placeret i Holbæk, hvorfor mange af vores kunder kommer fra Nordvestsjælland, men vi hjælper dig også meget gerne uanset hvor på Sjælland, opgaven finder sted.
Om end du er på udkig efter en samarbejdspartner i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng, kan du uanset trygt kontakte os, hvis du har en betonopgave, du gerne vil have udført.

 

HVILKE BETONOPGAVER UDFØRER VI?

Af det nedenstående kan du se en oversigt over nogle af de betonopgaver, vi udfører:

  • Støbning af fundamenter både til parcelhuse og til skure
  • Støbning af nye gulve i eksisterende bygninger
  • Vandtætning samt isolering af kældervægge
  • Støbning af trapper og støttemure
  • Opsætning af trapper i granit og marksten

Hos Holmegaard og Bertelsen har vi meget brede kompetencer, hvorfor ovenstående opgaver blot er nogle få af de opgaver, vi udfører. Vi foretager også ofte specialopgaver for vores kunder, hvor vi udfører opgaven baseret på dine ønsker og behov til jobbet, hvilket sikrer, at det endelige resultat er lige efter dit hoved. Dette er også et udtryk for vores alsidighed, hvilket også er en af de grunde til, at du skal vælge os til din opgave.

Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad vi tilbyder hos Holmegaard & Bertelsen, forhøre dig i forhold til en opgave eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 40 31 60 42, hvor vi ser frem til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Har du behov for hjælp til kloakarbejde kan vi som autoriseret kloakmester ligeledes løse din opgave.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.